Gezellig met een groep kamperen

Groepstent huren


Groepstent huren

Gezellig met een groep kamperen in een grote groepstent, met teams overnachten tijdens een sportief toernooi of slaapruimte bieden aan bezoekers van een meerdaags evenement: de ruime en comfortabele groepstenten van Kapitent maken het mogelijk! Onze groepstenten zijn vervaardigd van stevig katoen. Kapitent biedt u de keuze uit de groene groepstenten van het type Negev 500 en Negev 600, de crèmekleurige groepstent van het type Sudan en onze nieuwste groepstent type Montana. Groepstent huren? Kies voor Kapitent.

Inrichting groepstenten

De inventaris van de tenten wordt naar wens geleverd. De tent kan worden ingericht met stevige bedden met een comfortabel matras. In elke tent passen tien tot veertien eenpersoonsbedden, waarbij voldoende ruimte overblijft voor uw bagage. Maar u kunt ook meer slaapplekken creëren door gebruik te maken van matjes of luchtbedden. Kapitent kan de groepstenten in grote aantallen leveren en razendsnel voor u op- of afbouwen op elke gewenste locatie in Nederland. Wanneer u de groepstenten in grote aantallen of voor jaarlijks terugkerende evenementen huurt, kunnen wij u een voordelig aanbod doen.

Wilt u meer weten over de groepstenten van Kapitent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We geven u graag meer informatie!