Specialist in tentverhuur

Tentverhuur Kapitent


Tentverhuur Kapitent

Kapitent is de specialist in verhuur van tenten. Wij verhuren diverse types groepstenten, festivaltenten, en bungalowtenten. Door ons grote assortiment, ruime aanbod, razendsnelle levering en oplossingsgericht denken bieden wij precies wat u nodig heeft.

Een groepstent huren

Organiseert u het jaarlijks terugkerende kamp van uw school, een teamuitje van uw voetbalclub of een vriendenweekend en zoekt u een slaapplek? Huur de groepstenten van Kapitent! We verhuren diverse tenten. Deze tenten zijn allen voorzien van diverse formaten en inrichtingen. De inventaris van de tenten wordt naar uw wens geleverd. Meer informatie over tentverhuur.

Een festivaltent huren

In de lente en de zomer worden er verschillende festivals georganiseerd, zoals Pinkpop, Lowlands, Rock Werchter, Pukkelpop, Into the Great Wide Open en The Best Kept Secret. Gaat u binnenkort naar een festival en of organiseert u een festival en zoekt u een plek om te overnachten? Huur een festivaltent bij Kapitent! Nieuw in ons assortiment zijn grote groepstenten voor 20 personen!

Verhuur van vakantietenten op campings

Wilt u kamperen, maar beschikt u niet over een eigen tent? Kapitent verhuurt comfortabele tenten op een door u uitgekozen camping.
Deze tenten kunnen worden voorzien van een complete inrichting met keuken en slaapcabines met stevige en comfortabele eenpersoons– en tweepersoonsbedden.

Opbouwen en afbouwen

Kapitent kan de tenten in grote aantallen leveren en razendsnel voor u leveren en opbouwen op elke gewenste locatie. Naderhand kunnen we de bedden en tenten weer afbouwen en ophalen. Dit doen we iedere dag van de week, dus ook in het weekend! U mag de materialen uiteraard ook zelf afhalen en terugbrengen bij ons magazijn in Etten-Leur (nabij Breda).

Wanneer u de groepstenten in grote aantallen of voor jaarlijks terugkerende evenementen huurt, kunnen wij u een voordelig aanbod doen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!