Dé verhuur specialist

Over Kapitent: verhuur van tenten, chalets en bedden


Kapitent is dé specialist in het verhuren van comfortabele bedden, luxe boxsprings, hoogwaardige bungalow– en groepstenten en chalets. Daarnaast kunt u ook aanverwante artikelen zoals beddengoed, koelkasten, servies en bestek bij ons huren. Wij verhuren deze producten aan particulieren, bedrijven en organisaties, zoals de organisaties van evenementen en festivals.

Michiel en Maria Jongenelis

Kapitent_fotoAan het roer van Kapitent staan Michiel en Maria Jongenelis: de trotse en enthousiaste eigenaren. Zij zorgen er samen met hun team voor dat u bij Kapitent verzekerd bent van gunstige prijzen, flexibiliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service. De bedden en tenten leveren en plaatsen we in heel Nederland. Naderhand kunnen we de bedden en tenten weer afbouwen en ophalen. Dit doen we iedere dag van de week, dus ook in het weekend! U mag de materialen uiteraard ook zelf afhalen en terugbrengen bij ons magazijn in Etten-Leur (nabij Breda).

Kwaliteit

Al onze matrassen en matrastijken zijn vervaardigd uit brandvertragend materiaal en volledig getest en goedgekeurd volgens de laatste testen en eisen van UKAS, ilac-MRA en SGS. Tevens voldoen ze aan de brandnorm Fire Safety Regulations 1988 SI 1988.

Kapitent-certificering