Kapitent is de specialist in de verhuur van bedden.

Beddenverhuur Kapitent


Bedden huren

Kapitent is de specialist in de verhuur van bedden. Dit zijn geen brancards of legerbedjes, maar bedden met een stevig frame die voorzien zijn van een dik matras met een schoon brandvertragende matrastijk. Kapitent heeft ruim 1.500 bedden op voorraad: bij ons heeft u de keuze uit eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden, stapelbedden en boxsprings. Wij leveren de bedden op elke dag van de week, ook in het weekend. De bedden mag u uiteraard ook zelf afhalen in ons magazijn in Etten-Leur (nabij Breda). Wilt u dat de bedden door ons gemonteerd en gedemonteerd worden? Dat is uiteraard ook mogelijk. Bedden huren doe je bij Kapitent.

Verhuur linnengoed

Wilt u bij het bed ook het linnengoed huren? Dat kan! Een volledig linnengoedpakket bestaat uit een matrashoeslaken, laken, dikke deken en kussen met kussensloop. De pakketten worden naar uw wens verpakt en gesorteerd aangeleverd in elk gewenst aantal. U kunt bovendien ook ander beddengoed huren, zoals slaapzakken, dekbedden met overtrek en zelfs voordelig wegwerplinnengoed voor korte periodes.

Wilt u meer weten over onze beddenverhuur? Of heeft u vragen over de bij te huren linnenpakketten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!